Ekologija

Otvoreno je prvo kombinovano igralište na Štrandu!

Udruženje ”Čepom do osmeha” je ostvarilo još jedan uspeh. Prvo kombinovano igralište u Srbiji na novosadskom Štrandu je svečano otvoreno. Postavljeno je u okviru projekta „Da vežbamo svi“ putem fondacije „Zajednici zajedno“ kompanije NIS i uz podršku grada Novog Sada.

Svečanom otvaranju su prisustvovali Stefan Despotović direktor direkcije za eksterne komunikacije u kompaniji NIS, Miloš Egić i Jelena Budimičić ispred Gradskog zelenila i Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić.

Ovaj događaj su upotpunili osmesi sto mališana, među kojima su deca sa smetnjama u razvoju iz SOŠO „Milan Petrović“, deca iz vrtića „Detelina sa četiri lista“ iz Novog Sada, učenici OŠ „Svetozar Marković Toza“ iz Taraša, kao i deca ”Čepom do osmeha”. Oni su se zajedno igrali tako da smo laganim koracima krenuli u ostvarenje cilja.

Sa nama je bila neverovatno zabavna animatorka Slavica i njen tim, čija je predstava oduševila sve prisutne. Nakon toga je usledilo osveženje u restoranu „Kapetan Barni“ i slasni zalogaji ketering firme „Trpeza“.

Posebnu zahvalnost dugujemo našim prijateljima JKP „Informatika“ , firmi „geosystem AB&CO“, rasadniku „Vasić“ , graversko pečatorezačkoj radnji „Zavrtanik“, firmi „Pay Spot“, agenciji „Klaris plus“, kurirskoj službi „Bex“, „dm- drogerie markt-u“  i ženama iz „Etno kutka“ Kačarevo.

Stručnu pomoć pri realizaciji projekta nesebično su pružile arhitekte Daliborka Stojaković i Lena Madzarević.

Zato zaigrajmo se svi zajedno na novom igralištu!

Foto: Darko Dozet

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *