Kompanije

Srbija učestvuje na Međunarodnom sajmu organskih proizvoda “Biofach” u Nirnbergu

Srbija učestvuje na Međunarodnom sajmu organskih proizvoda  “Biofach” od 14. do 17. februara u Nirnbergu

Republika Srbija i ove godine učestvuje na najvećem međunarodnom sajmu organskih proizvoda  “Biofach” od 14. do 17. februara u Nirnbergu, u Nemačkoj, u organizaciji Nacionalnog udruženja “Serbia Organica”, a uz finansijsku podršku Privredne komore Srbije, Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ i USAID.
Na nacionalnom štandu Srbije predstaviće se proizvodi 14 preduzeća sa širokim asortimanom proizvoda, od svežeg i zamrznutog voća i povrća do sušenih i prerađenih proizvoda.Učesnici iz Republike Srbije predstaviće se na zajedničkom štandu u hali 4a, br. štanda 505 a to su: “ALL NATURAL FOODS” d.o.o., “ECO MELE” d.o.o. , “ECOAGRI Serbia” d.o.o. , “JOVANJICA” d.o.o. , “MONDI LAMEX” d.o.o., “ZADRUGAR” d.o.o., “SUNCOKRET” d.o.o., Flory d.o.o. , Timomed d.o.o., Herba d.o.o., Avis d.o.o. , Baltik junior d.o.o. , Elixir d.o.o. , Olga Group d.o.o. .
Biofah je već 29 godina vodeći međunarodni sajam organskih proizvoda – prehrambenih, tekstilnih i kozmetike.
Na ovom sajmu, posetioci se mogu upoznati i s najnovijim tehnologijama proizvodnje, preradnim linijama i raznim novim načinima pakovanja, kao i inputima potrebnim za obavljanje ove proizvodnje, što je izuzetno važno za preduzeća i pojedince čija je delatnost organska proizvodnja. I ove godine, zajedno s Biofahom, održava se i Vivaness, Međunarodni sajam prirodne kozmetike.
Sajam se održava pod pokroviteljstvom Međunarodnog pokreta za organsku poljoprivredu (IFOAM) i tokom njega se oblikuju i budući trendovi na organskom tržištu, kao rezultat okupljanja predstavnika iz sfere politike, strukovnih udruženja, nevladinih organizacija, važnih ličnosti iz javnog mnjenja.
Tradicionalno se tokom sva četiri dana trajanja sajma održavaju konferencije, seminari i radionice, koji čine jedinstvenu platformu za razmenu znanja, informacija i profesionalnog umeća među proizvođačima, kupcima, dobavljačima i ostalim zainteresovanim stranama za inovativne proizvode i usluge iz organskog sektora i sektora prirodne kozmetike.
U okviru Vivanes – međunarodnog sajma prirodne kozmetike izlagači takođe imaju priliku da prijave svoj proizvod za najbolju inovaciju godine. U kokurenciji se mogu naći dobre ideje, najbolje sirovine, dizajn i materijal pakovanja proizvoda raznovrsnih namena.
Očekuje se da će broj izlagača ispuniti očekivanja iz prošle godine kada ih je bilo više od 2.500, dok je sajam posetilo skoro 50.000 ljudi iz celog sveta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *