Ekologija

Pokret gorana Novog Sada započinje novi Program namenjen deci uzrasta od 6 do 10 godina i njihovim roditeljima.

Sasvim prirodna subota!

Saznajte ko su gorani i postanite deo velike goranske priče koja nudi niz mogućnosti i aktivnosti kojom svaki pojedinac može doprineti očuvanju naše planete Zemlje.

Pokret gorana Novog Sada upisuje najmlađih članova.
Uključite se u naš novi program Sasvim prirodna subota!

Pokret gorana Novog Sada lansira seriju neobičnih ekoloških radionica za male pustolove i njihove roditelje. Rezervišite subotu prepodne za avanturističku ekologiju i istražite sa nama gradsku džunglu Novog Sada i okoline.

Omogućite svojim radoznalim mališanima da dožive sve boje Fruške gore, istraže obalu Dunava, čuju brgljeza u Kameničkom , pronađu omiljeno stablo u Dunavskom ili iščitaju dnevnik jedne bubamare u Futoškom parku…
Otkrićemo zajedno postoji li ptičje mleko, hotel za insekte i doktor za biljke… Oprobaćemo se u baštovanstvu , gurmanluku i praviti čajanku. Slavićemo Zelendan i mnogo ćemo se smejati, družiti i uživati!

Počinjemo 16. septembra 2017. u 10 časova na prvom spratu SPENSa, a svake sledeće subote, po dogovoru, na različitim zelenim lokacijama našeg grada.

Dobro došli su mališani uzrasta od 6 do10 godina i njihovi roditelji, zaljubljenici u prirodu, ali i svi oni koji to tek treba da postanu.

Autori i realizatori radionica su članovi našeg tima za ekološku edukaciju dece i mladih Ljiljana Jovanović, Nina Dimitrijević i Tamara Gavrilović.

Prijava polaznika je lično, u kancelariji Pokreta gorana Novog Sada na prvom spratu SPENSa, mejlom office@pokretgorana.org.rs ili na brojeve telefona: 021 451-788 i
060/0361-867 (Magdalena Grahovac)

Slobodno nas kontaktirajte sve dodatne informacije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *