Kompanije

Osmesima do chipsy kutaka širom Srbije

Beograd, 05.jul 2017. – Kompanija Marbo Product preuredila je više od 700 kvadratnih metara zajedničkog prostora u devet studentskih domova širom Srbije i Bosne i Hercegovine, pretvarajući ih u Chipsy kreativne zone – moderno opremljene i dizajnirane prostore predviđene za druženje i provođenje slobodnog vremena. Akcija preuređenja je sprovedena u okviru kampanje brenda Chipsy „Svaki dan ima bolji ukus uz osmeh“, a u novom ambijentu uživaće oko 8000 studenata koji u ovim domovima žive.

U okviru kampanje, okrečeno je više od 3000 kvadratnih metara i postavljeno više od 700 kvadratnih metara podnih obloga, donirano je više od više od  130 komada nameštaja za sedenje i lazy begova, devet televizora, 25 stočića, 10 lampi i više od 65 metara polica za knjige. Enterijer je osmišljen u modernom duhu i pri kreiranju koncepta su potrebe i želje mladih diktirale ton celokupnog ambijenta.

Svoje Chipsy kutke su dobili dom „Bosa Milićević“ u Subotici na prostoru većem od 70 metara kvadratnih, domovi „Patris Lumumba“ i „4. april“ u Beogradu na površini od oko 100 kvadrata, studentski domovi „Prof.Živojin Ćulum“ u Novom Sadu na površini od 50 kvadrata i „Paviljon IV“ u Nišu, površine od oko 30 kvadrata kao i domovi Studentskih centara u Kragujevcu i Čačku, površine po 50 kvadratnih metara. Pored domova u Srbiji, i domovi „Bjelave“ u Sarajevu i „Nikola Tesla“ u Banja Luci su dobili svoje Chipsy kutke. Projekat je realizovan uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, kao i Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade kantona Sarajevo i Ministarstva prosvete i kulture Republike Srpske.

„Brend Chipsy je vršnjak studenta, ima 22 godine. Ujedno studenti su i jedni od najvernijih potrošača brenda Chipsy. Iz želje da im se zahvalimo na lojalnosti, ali i iz želje da na mestima gde je koncentracija osmeha na visokom nivou kreiramo zone za druženje, odlučili smo da upravo njima bude namenjena donacija u okviru Chipsy kampanje “Svaki dan ima bolji ukus uz osmeh“. Sigurni smo da će Chipsy kreativne zone koje smo opremili, doprineti da studentima stavimo osmeh na lice i period studiranja i života u studentskom domu učinimo još nezaboravnijim.“ rekla je Sanja Bušić, marketing menadžer kompanije Marbo Product.

Kao deo kampanje lansirano je pet miliona Chipsy kesica sa osmesima na tržištima Srbije i Bosne i Hercegovine, a koje su ujedno bile i rekvizit za deljenje osmeha i pravljenje selfija. Cilj je bio da potrošači svoje selfije podele uz oznaku #podeliosmeh, odnosno #podijeliosmijeh na tržištu Bosne i Hercegovine i doprinesu da smehometri na sajtovima www.chipsy.rs i www.chipsy.ba prebroje što više osmeha i na taj način pomognu da studentski domovi što pre dobiju svoj Chipsy kutak. U okviru kampanje je sakupljeno više od 100 000 osmeha putem društvenih mreža Instagram i Facebook, kao i putem sajtova. U okviru nagradne igre koja je pratila kampanju, podeljena su i dva Fiata 500, osam telefona I phone 7 i više od 60 bicikala.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *