Ekologija, Najave događaja

Novo izdanje na vašem e-mailu

S ponosom vas obaveštavamo da je počelo slanje prvog broja besplatnog magazina eEkolist. Više nema potrebe da idete do trafike – novo izdanje biće na vašem e-mailu svakog drugog meseca. Svi oni koji su se prijavili na našu mailing listu dobiće direktan link za download. Skinite fajl, otvorite ga i vaše putovanje može da počne…
eEkolist je glasilo modernog dizajna, s atraktivnim sadržajem i velikim brojem fotografija. Pored toga, maksimalno je interaktivno, budući da doslovce svaki centimetar stranice može biti linkovan na bilo koju internet adresu, što je posebno značajno za marketing. Naime, sve reklame, oglasi ili PR tekstovi mogu biti direktno povezani s internet sadržajima oglašivača (sajt, određena stranica, katalog, cenovnik, video, e-mail…), što povećava vidljivost oglašenog sadržaja.
Naše teme su ekologija, zaštita životne sredine, održivi razvoj, zdravi stilovi života, edukacija, građanski aktivizam, industrija, reciklaža… praktično svi društveni, ekonomski i politički aspekti brige o životnoj sredini. Kao „mlađi i moderniji brat” štampanog „Ekolista” koji izlazi već 12 godina, ovo izdanje dolazi na e-adrese svih prijavljenih čitalaca. Štampano i PDF izdanje su potpuno različiti mediji i sadržinski se ne poklapaju, te oglašavanjem u oba izdanja povećavate šansu da vašu reklamu vidi veći broj ljudi.

Ako još uvek niste na mailing listi, evo prilike da ipak dođete do našeg magazina:
>>> Direktni download

Prijave na mailing listu putem e-maila: ekolist@yahoo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *