Ekološki promoteri grada - Inđija

JKP „Komunalac“ iz Inđije obnavlja mehanizaciju nakon tri decenije zapostavljanja

Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ je nabavkom traktora, kamiona i priključnih mašina počelo sa obnovom dotrajale mehanizacije koja je stara više od 30 godina.

Poslovanje komunalnog preduzeća podići se na viši nivo a najveće koristi imaće građani Inđije jer će „Komunalac“ daleko bolje obavljati sve poverene poslove.
Svaki novi dan je veliki izazov za sve ljude koji rade u „Komunalcu“ kako bi osposobili kamione i drugu mehanizaciju za rad, rekao je Dušan Lemaić, v.d. direktor JKP „Komunalac“.

„Postojeće mašine su maksimalno iskorišćene i došle su do kraja svog eksploatacionog veka. Za ovu godinu smo predvideli kupovinu novog kamiona kipera i smećara i zahvaljujući podršci lokalne samouprave obnovićemo dotrajalu mehanizaciju“, naveo je Lemaić, dodavši da je „Komunalac“ funkcionalan zahvaljujući vanrednim naporom radnika koji svakodnevno rade na popravci mašina.

Obilaskom operative „Komunalca“ u Maradiku, predsednik opštine Vladimir Gak je rekao da je stanje u kome se nalazi ovo preduzeće jasan pokazatelj kako su se prethodnici ophodili prema građanima Inđije. „Deo nove mehanizacije je pristigao i uskoro stižu nove mašine i trudićemo se da „Komunalac“ još kvalitetnije odgovori na sve potrebe građana“, izjavio je Gak.

Takođe, „Komunalac“ je sa minimalnim resursima remontovao tri rashodovana automobila opštinske uprave koje godinama stoje u „Vodovodu“, čime se pokazuje racionalno korišćenje postojećih resursa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *