Ekologija

Intenzivirano održavanje javnih zelenih površina

Vrbas, 10.05.2018 – U sklopu redovnih aktivnosti, ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“ JKP „Komunalac Vrbas“ nastavile su radove na održavanju javnih zelenih površina. Vegetacija je uveliko počela pa su radovi intenzivirani.

„Radimo košenje sportskih terena i igrališta. Do sada je uređeno sportsko igralište „Mladost“, “Petefi brigade“, „Kime Vislavski“ i „Jasike“, kao i igralište u Ulici Svetozara Markovića i Nađin park. Do kraja nedelje od radova nas očekuje orezivanje tamariksa –žive ograde na vinogrdskoj petlji i košenje blokova kod autobuske stanice, košenje u Zmajevu i početak košenja u Naselju 4. juli u Vrbasu“, kaže Milica Stević, master inženjer pejzažne arhitekture.

Ukoliko vremenske prilike dozvole, i ako se sve bude odvijalo prema planu, očekuje se da radovi na ovim lokacijama budu završeni do kraja sutrašnjeg dana.
Od ponedeljka se nastavlja sa redovnim aktivnostima na održavanju javnih zelenih površina. Kako ističe Stević, prema rasporedu prvog radnog dana naredne nedelje, ekipe će uređivati zelene površine u Naselju 4. juli u Vrbasu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *