Ekologija

Fabrika Bol pakovanja Evropa dobinik nagrade “Beogradski pobednik”

Fabrika Bol pakovanja Evropa (Ball Beverage Packaging Europe) dobitnik je ovogodišnje nagrade „Beogradski pobednik“ koju dodeljuje Privredna komora Srbije najuspešnijim kompanijama i pojedincima koji su svojim radom doprineli razvoju prestonice.
Fabrika u Beogradu u kojoj se proizvode limenke za piće i izvoze u preko 20 zemalja, priznanje je dobila zahvaljujući brojnim ostvarenim uspesima i visokim standardima poslovanja, koji se ne ogledaju samo u postignutim poslovnim rezultatima, već i u oblastima ulaganja u nove tehnologije i obrazovanja zaposlenih, kao i društvenoj odgovornosti.
„Ponosni smo na naše poslovne uspehe, ali još više na to što se naši zaposleni razvijaju i napreduju sa kompanijom. Kao jedan od najvećih izvoznika, proizvođača i inovatora u zemlji, imamo odgovornost i da budemo biznis lideri u Srbiji. Idemo u korak sa tehnološkim razvojem, vodimo računa o stanju životne sredine, i polako ali sigurno transformišemo našu fabriku u Fabriku budućnosti, po najnovijim industrijskim trendovima i u skladu sa tekućom industrijskom revolucijom, odnosno digitalizacijom poslovanja”, izjavio je Branislav Savić, direktor fabrike u Beogradu.
Ove godine fabrika u Beogradu proglašena je za najbolju u Evropi, u konkurenciji sa 22 fabrike koje posluju u okviru Bol Pakovanja Evropa, koji je deo Bol korporacije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *