Ekologija, Publikacije

Publikacija „Od predškolskog znamo da se energetski efikasno ponašamo”

Udruženje novinara „Eko vest”  objavilo je publikaciju „Od predškolskog znamo da se energetski efikasno ponašamo” u kojoj su predstavljeni najbolji dečji radovi, njih 144, kao i analiza ankete zaposlenih u Predškolskoj ustanovi „Radosno detinjstvo” na temu energetske efikasnosti.
– Projekat se sastojao iz dva segmenta- anketiranja zaposlenih u Predškolskoj ustanovi „Radosno detinjstvo” i nekoliko likovnih radionica na kojima su mališani umetničkim stvaralaštvom predstavili svoje viđenje ovog apstraktnog pojma. U interesu nam je bilo da se sa decom razgovara o ovom, kao i drugim pojmovima koji se odnose na zaštitu životne sredine, kaže Maja Pavlica, predsednica Udruženje novinara „Eko vest” .
Izdavači ove publikacije kažu da su dečji radovi vrlo inspirativni i maštoviti što ukazuje na to koliko mališani ipak razmšljaju o svetu koji nas okružuje.
U Publikaciji su prikazani najbolji radovi koji su bili izloženi u okviru manifestacije Novosadska jesen, koja je krajem oktobra, po 14. put, organizovana na Spensu u Novom Sadu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *