Najave događaja

Otvoren poziv za volontere na 27. Festivalu ekološkog pozorišta za decu i mlade

Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade (FEP), koji će pod sloganom „Poglavlje 27“ ove godine biti održan od 19. do 22. avgusta u Bačkoj Palanci, i ove godine poziva sve mlade koji žele da daju doprinos svojim učešćem kroz volonterski rad.

Volonterski angažman na FEP-u jedinstvena je prilika za mnoge mlade iz Bačke Palanke, ali i drugih mesta, da se upoznaju sa svetom pozorišta, zaštitom životne sredinom i aktivizmom. Svi zainteresovani mogu da se prijave za jedan od 10 volonterskih timova – kreativni tim, promo tim, eko patrola, anketari, tehničari, domaćini pozorišta, domaćini radionica, novinari, ispomoć u kuhinji i redari.

Volonteri su važan deo našeg Festivala. U poslednjih nekoliko godina više stotina mladih je svoje poslednje dane letnjeg raspusta provelo volontirajući na FEP-u. Neki su i septembarske ispitne rokove spemali na Festivalu. Mnogi su tu već godinama, pa čak i oni koji nisu iz Bačke Palanke. Rodila su se mnoga prijateljstva, ovekovečena viber grupama u kojima i posle festivala svakodnevno stižu poruke! I zaista, FEP ne bi bio FEP da nema energije koju donose mladi iz cele Srbije, a koji se odluče da kraj leta provedu u Bačkoj Palanci volontirajući na FEP-u.

Svi zainteresovani mogu da popune prijavu putem linka. Prijave su otvorene do 15. jula i nisu ograničene na Bačkopalančane, jer je za sve volontere iz drugih mesta obezbeđen smeštaj kod njihovih vršnjaka i ishrana, a prevoz je obezbeđen od Novog Sada i Beograda.

Više informacija o pozivu, kao i o Festivalu ekološkog pozorišta za decu i mlade pronađite na sajtu www.fep.org.rs, kao i na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *