Najave događaja

Otvoren konkurs za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Čuli ste za neko dobro delo tokom prethodne godine? Želite da vlastitim primerom inspirišete druge da učine nešto dobro? Pomozite da se dobro vidi!

Ko može da se prijavi?
Za nagrade se mogu nominovati domaće i strane korporacije, ogranci stranih kompanija koje posluju u Srbiji, privatna mala i srednja preduzeća, javna i državna preduzeća, medijske kuće, korporativni fondovi i fondacije, kao i građani – pojedinačni darodavci koji su tokom 2022. godine podržali neku društvenu ili neprofitnu akciju ili organizaciju.
Neprofitne organizacije, javne ustanove i organi uprave ne mogu konkurisati za nagrade. Organičena je mogućnost prijave industrijama čija osnovna delatnost podrazumeva proizvodnju i stavljanje u promet duvanskih, alkoholnih proizvoda, oružja, kao i industriji igara na sreću.
Preduzeća i kompanije kojima je u prethodnom ciklusu pripala neka od glavnih nagrada, u ovom konkursnom roku nemaju pravo da se kandiduju ili budu kandidovani za isti filantropski doprinos.

U kojim kategorijama se dodeljuje VIRTUS nagrada?
Postoji ukupno 5 kategorija u okviru kojih je moguće izvršiti prijavu za VIRTUS nagradu. Od toga su tri kategorije namenjene preduzećima i kompanijama (Nagrada za korporativnu filantropiju, Nagrada za malo i srednje preduzeće i Nagrada za dugoročno partnertvo između poslovnog i civilnog sektora), a dve pojedincima i pojedinkama (Nagrada za individualni doprinos filantropiji i Nagrada za mlade filantrope).

Kako se prijavljuje?
Svoje kandidate za nagrade mogu nominovati: svi zainteresovani građani/ke, neprofitne organizacije, mediji, PR agencije, marketinške agencije, kao i same kompanije i preduzeća.
Prijava se vrši popunjavanjem obrasca dostupnog na sajtu VIRTUS nagrade.
Poziv za nominacije traje do 14. februara 2023. godine.
Za dodatne informacije o VIRTUS nagradi i uslovima konkursa posetite www.tragfondacija.org/virtus-nagrada ili kontaktirajte tim Trag fondacije putem mejla: filantropija@tragfondacija.org

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *