Ekologija

Nacrt prostornog plana područja PIO „Ovčarsko-kablarska klisura”

Javni uvid u Nacrt prostornog plana područja posebne namene Predela izuzetnih odlika „Ovčarsko-kablarska klisura“ i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana područja posebne namene Predela izuzetnih odlika „Ovčarsko-kablarska klisura“ na životnu sredinu, održaće se od 28. maja do 26. juna, svakog radnog dana u zgradama gradske uprave grada Čačka i opštinske uprave opština Lučani i Požega, kao i na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (http://www.mgsi.gov.rs).
Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja mogu dostaviti u pisanoj formi gradskoj/opštinskoj upravi u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 26. junom ove godine.

Primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja mogu se dostaviti i direktno Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektor za prostorno planiranje i urbanizam, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd.

Javna prezentacija planskog dokumenta biće održana u sredu 6. juna ove godine sa početkom u 11 časova, u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju – Čačak, Cara Dušana bb, Čačak.

Fizička lica i predstavnici pravnih lica koja su u toku trajanja javnog uvida podnela primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno ih obrazložiti.

O svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav.

Milisav Pajević

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *