Najave događaja

EkoBioMorfa 2017

Ove godine se organizuje Treća konferencija studenata biologije, ekologije i zaštite životne sredine „EkoBioMorfa 2017“ na Departmanu za biologiju i ekologiju, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu (Trg Dositeja Obradovića 2).
Tema same konferencije je Šesto masovno izumiranje, koje je prvo masovno izumiranje prouzrokovano aktivnošću jedne vrste – čoveka. Kako istraživanja sve više ukazuju na to, na granici smo šestog masovnog izumiranja, a neka istraživanja tvrde da je već počelo. Iz tog razloga želimo da ukažemo na značaj podataka o poznavanju biodiverziteta i važnosti očuvanja staništa i životne sredine.
U okviru konferencije, biće organizovana panel diskusija otvorena za javnost na temu “Saradnja javnog i civilnog sektora u zaštiti prirode – kako do zajedničkog cilja?” u subotu 25.11.2017. u 17 časova u zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu (ulica Dr Zorana Đinđića 1).
Ovim putem Vas pozivamo da prisustvujete ovom događaju, kako bi šira javnost imala što bolji uvid u značaj ovih tema i njihovog direktnog uticaja na čoveka. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *