Najave događaja

Četvrta prolećna Cvetna pijaca, 4-5.maj

4. i 5. maj 2018. godine na platou ispred SPENSa

Nakon praznika, ovog petka u subote organizujemo četvrtu prolećnu cvetnu pijacu za naše izlagače i sugrađane. Cvetne pijace održavaju na platou ispred SPC “Vojvodina”.

I ovog puta, Cvetne pijace će imati dve izložbene celine – izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu i izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

Na četvrtoj ovogodišnjoj “Cvetnoj pijaci” svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti oko 70 proizvođača cveća i sadnica i 12 proizvođača meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

Naši izlagači se svaki put trude da našim sugrađanima predstave neke nove vrste biljaka. Kao i do sada svaki savet oko nege određene biljke se mogu dobiti od izlagača. I ove godine ćemo se potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca.

Narednu “Cvetnu pijacu” planiramo da organizujemo 11. i 12. maja 2018. godine.

Pozivamo sve građane i medije da posete prolećnu “Cvetnu pijacu” i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije i urede svoje bašte i balkone.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *