Najave događaja

5. Sajam automobilčića

Peti po redu Sajam automobilčića biće organizovan u subotu, 25. juna na platou SPENS-a u Novom Sadu. Sajam će se održati u periodu od 11:00h do 20:00h. Uz podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada, Gradske uprave za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada kao i JKP “Parking servis”. Organizator manifestacije je Savez vozača Novog Sada uz podršku Saveza vozača Vojvodine.
Manifestacija je sajamsko-festivalskog karaktera, sa bogatim programom koji će činiti mnogobrojni izlagači kao i drugi edukativni i zabavni sadržaj.
Posetiocima će se predstaviti kolekcionari sa preko 20.000 eksponata, a za najmlađe posetioce će biti organizovane likovne radionice, ankete o bezbednosti u saobraćaju, nagradne igre kao i kvalitetan muzički program.
Na ovogodišnjem Sajmu automobilčića učešće je potvrdilo preko 30 kolekcionara i izlagača iz regiona, a manifestaciju će između ostalog upriličiti i kolekcija starih modela automobila marke Mercedes-Benz. Takođe, posetiocima će se predstaviti i Moto klub Bezbednost, Tablica shop, auto škola Vm auto 021, Krbulja stil, Udruženje Alfisti Ribelli i mnogi drugi, dok će Voda Voda, Univerexport i Minaqua već tradicionalno podržati manifestaciju i obradovati naše mališane.
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati organizatora putem telefona: 064/843-73-24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *