Najave događaja

Uskoro stiže novo izdanje eEkolist

Poštovani čitaoci i prijatelji Ekolista,

Počinjemo novi veliki i važan projekat čiji ste ključni deo Vi.
Šta? To je besplatno PDF izdanje „eEkolist”, koje dvomesečno stiže u inbox naših čitalaca. Ko? Saradnici štampanog izdanja „Ekolist”, kojima je važno da reči i slike stignu do čitalaca, udruženi su oko sasvim novog, a ipak prepoznatljivog i dragog medija. Kako? Vrednim radom svih naših saradnika, ali i čitalaca. Zašto? Zato što to možemo i žarko želimo.
Naše teme su ekologija, zaštita životne sredine, održivi razvoj, zdravi stilovi života, edukacija, građanski aktivizam, industrija, reciklaža… praktično svi društveni, ekonomski i politički aspekti brige o životnoj sredini. Kao „mlađi i moderniji brat” štampanog „Ekolista” koji izlazi već 12 godina, ovo izdanje dolazi na e-adrese svih prijavljenih čitalaca. Štampano i PDF izdanje su potpuno različiti mediji i sadržinski se ne poklapaju, te oglašavanjem u oba izdanja povećavate šansu da vašu reklamu vidi veći broj ljudi.
Pružamo vam mogućnost da vaš oglasni sadržaj stigne do 10.000 čitalaca. Za kampanje u oba izdanja, kao i na web stranici, nudimo posebne pogodnosti.
Štampano i PDF izdanje prati stalna kampanja na društvenim mrežama, tako da se broj pretplatnika stalno povećava.
Svi naši brojevi dostupni su i na online trafici:
https://www.novinarnica.net/novine/eko_list
Upravo zbog toga kod nas reklame ne zastarevaju.
Ako čitate ove reči, sigurno vam postaje jasno u kom smeru idemo: zeleno, interaktivno i brzo. Kada eEkolist stigne u vaš inbox, snimite PDF dokument, otvorite i pratite „naše mrvice” – ručice i QR kodove, pretražujte linkovane sadržaje, informišite se iz raznih izvora, koristite sve pogodnosti modernih tehnologija. Mi pružamo osećaj čitanja modernog štampanog izdanja, a sa druge strane nudimo maksimalnu interaktivnost internet portala. Pratite tagove i posetite mesta na koja vas mogu odvesti.
************
Prijavite se na mailing listu putem e-maila: ekolist@yahoo.com
************
Iskoristite sve potencijale koje nudimo, a mi smo otvoreni za vaše predloge i ideje… E, pa – čitamo se uskoro! 🙂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *