Najave događaja, Projekti

Prezentacija rezultata projekta “Voda i život – obrazovanje za opstanak”

Prezentacija rezultata projekta “Voda i život – obrazovanje za opstanak” ostvarenog u saradnji Udruženja “Škola za opstanak” sa Hemijsko-tehnološkom školom iz Kruševca, Tehničkom školom “23. maj” iz Pančeva i Geološko i hidrometeorološkom školom „Milutin Milanković“ iz Beograda, održaće se 25. juna od 13 do 15 sati u prostorijama “Kuće ljudskih prava i demokratije”, Kneza Miloša 4, u Beogradu.
Aktivnosti i rezultate Projekta “Voda i život – obrazovanje za opstanak” predstaviće Jelena Nikolić Antonijević, koordinator Projekta.
O doprinosu Projekta razvoju obrazovanja u Srbiji i implentaciji ciljeva i principa Obrazovanja za održivi razvoj u vaspitno-obrazovni sistem i neformalne vidove obrazovanja govoriće mr Gordana Brun.
Projekt je realizovan u okviru „SEEDLING programa“ malih grantova “Predstavljanje UN ciljeva za održivi razvoj u školama u Jugoistočnoj Evropi” Regionalnog centra za životnu sredinu Centralne i Istočne Evropu (REC), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne agencije (ADA).
Milisav Pajević

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *