Najave događaja

Počinje četvrti Goranski Eko Kamp “Čarobni svet šume” – Drvoljub

U subotu, 25. avgusta 2018. godine, sa početkom u 10 sati počinje Goranski Eko Kamp za DRVOLjUBE pod nazivom “Čarobni svet šume”. To je poslednji ovogodišnji Goranski Eko Kamp u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada. Ovi tematski kampovi sa bogatim edukativnim i rekreativnim sadržajem namenjeni su deci od 6 do 12 godina sa područja cele zemlje.

Drvoljubi će u ovoj nesvakidašnjoj avanturi zaviriti u čarobni svet šume Fruške gore. Istražiće različite tipove terena i njihove stanovnike, upoznaće se sa drvenastim i zeljastim vrstama našeg područja, a neke će čak i probati, otkriće koja su to osnovna pravila tokom boravka u prirodi.

Tokom kampa boraviće u “Ekološkom centru Radulovački” koji pruža odlične uslove za edukaciju dece.

Program kampa će voditi stručni saradnik Pokreta gorana za oblast pejzažne arhitekture Igor Đorđević, a kamp lideri će biti dugogodišnji saradnici Pokreta gorana koje imaju iskustva u radu sa decom navedenog uzrasta – Jovana Lazić i Miloš Jovanović.

Program je podržao Grad Novi Sad – Gradska uprava za zaštitu životne sredine.

Nakon ovog kampa, očekuju nas edukativne i kreativne radionice, sa različitim temama, pod nazivom “Sasvim prirodna subota” – Goroljubi, za decu uzrasta od 6 do 10 godina, koje će se održavati svake subote na različitim lokacijama u Novom Sadu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *