Najave događaja

Peta privredna izložba Ekspo Rusija Srbija 2018

PETI BEOGRADSKI POSLOVNI FORUM
14-16. MART 2018 HOTEL METROPOL PALACE

Organizacioni odbor OAD ZARUBEŽ-EKSPO poziva Vas i Vašu firmu da učestvujete na Petoj privrednoj izložbi EKSPO RUSIJA SRBIJA 2018 koja će se održati 14-16. marta 2018. godine u Beogradu, u kongresnom centru hotela Metropol Palace.

Izložba će se održati uz podršku Međuvladinog srpsko-ruskog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju, granskih ministarstava Rusije, Srbije, Trgovinskog predstavništva Rusije u Srbiji, Ambasade Rusije u Srbiji, Ambasade Srbije u Rusiji, Trgovinsko-industrijske komore Rusije, Privredne komore Srbije i Ruskog centra za nauku i kulturu u Srbiji „Ruski dom“.

Cilj izložbe je jačanje trgovinskih veza u duhu bratstva i strateškog partnerstva Srbije i Rusije, uključujući i treće zemlje Jugoistočne Evrope.

Na petoj izložbi će se predstaviti firme iz različitih grana industrije, kao što su: građevinarstvo, energetika, tehnologije za uštedu energije, industrija nafte i gasa, mašinogradnja, metalurgija, vazdušni i železnički saobraćaj, turizam, poljoprivredno-industrijski kompleks, prehrambena industrija, rudarstvo, visokotehnološke i inovativne grane, bankarstvo, telekomunikacije, medicina, farmacija, obrazovanje itd.

U okviru izložbe će biti održan i niz B2B susreta i diskusija, na kojima će biti razmotrene mogućnosti daljeg unapređenja rusko-srpske saradnje.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće i želite da dobijete više informacija o ovoj manifestaciji, pošaljite e-mail, ili nam se obratite putem telefonskog poziva, i dobićete detaljne informacije, prijavni formular učesnika, cenovnik i informaciju o sistemu popusta.

Kako biste se prijavili za izložbu molimo Vas da posetite link: http://zarubezhexpo.ru/regvisiters/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *