Najave događaja

Novosadska cvetna pijaca

Prva jesenja Novosadska cvetna pijaca na otvorenom održaće se petak i subotu, 2. i 3. oktobra, na dobro poznatog lokaciji, plato ispred SPENS-a. Pijaca je otvorena: u petak, od 8,30 do 19 časova, i u subotu, od 8 do 19 časova.
Novosađanima će se predstaviti proizvođači sa nekoliko izložbenih celina – cveća, sadnica, i opreme za hortikulturu, meda i zdravstveno-bezbedne hrane i starih i umetničkih zanata. U sklopu događaja, planirano je i prikupljanje donacija u humanitarne svrhe za Lanu Jovanović.
Novosadska cvetna pijaca je jedna od aktivnosti kojom se obeležava 30 godina „Novosadskog proleća”, 60 godina rada Pokreta gorana, a deo je projekta koji je podržala Gradska uprava za privredu.
Planirani termini održavanja Novosadskih cvetnih pijaca za oktobar su: 09. i 10. oktobar, 16. i 17. oktobar i 23. i 24. oktobar
Organizatori iz Покретa горана Новог Сада mole sve posetioce „Novosadske cvetne pijace”, da pravilno nose maske za lice i da održavaju rastojanje od 1,5 metra, kako bi svi bili bezbedni.
Objave Cvetne pijace pratite i preko web stranice: http://pokretgorana.org.rs
Facebook stranice: https://www.facebook.com/pokretgorana
Instagram profila.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *