Najave događaja

29. “Novosadsko proleće”

Proleće je godišnje doba kome se ceo svet raduje. Mi vam dajemo razlog više da se zajedno radujemo i da u danima brzog života pronađemo taj polet i sreću i ugodimo sebi. Upravo iz tih razloga, početak proleća obeležavamo svojom jedinstvenom manifestacijom “Novosadsko proleće”.
Od 21. do 23. marta ove godine održaće se 29. “Novosadsko proleće”, u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada. Tokom tri dana manifestacije, okupićemo veliki broj izlagača cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda i zdravstveno-bezbedne hrane i starih i umetničkih zanata da predstave svoje proizvode. Idući u susret velikom jubileju – 30 godina manifestacije, uvodimo izmene u našu manifestaciju, ali sa starim šmekom i starom lokacijom – prvi sprat SPENS-a.
Svaka izložbena celina će biti protkana nekom zanimljivom ekološkom i kreativnom radionicom za sve uzraste, tribinom za građane i građanke, degustacijom gastronomskih proizvoda ili pevačkim i plesnim nastupima.
Prijave za izlagače su počele i svi zainteresovani mogu da popune link za prijavu, a više informacija mogu dobiti na našem sajtu:

Novosadsko proleće


i na našoj facebook stranici:
https://www.facebook.com/pokretgorana/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *