Najave događaja

27. “Novosadsko proleće”

Pokret gorana Novog Sada u periodu od 21. do 25. marta 2017. godine organizuje veliku hortikulturnu, ekološku i privrednu manifestaciju “Novosadsko proleće”.

27. “Novosadsko proleće” će imati 4 izložbene celine:

1. izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu
2. izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane
3. izložbu starih i umetničkih zanata
4. izložbu “Salon energetske efikasnosti”.

Izložbu “Salon energetske efikasnosti” organizujemo jer će glavna tema ove manifestacije biti Energetska efikasnost. Pokret gorana Novog Sada će organizovanjem brojnih predavanja i interaktivnih radionica tokom “Novosadskog proleća” dati doprinos približavanju ove teme svim posetiocima manifestacije. Kao i ranijih godina očekuje se više od 70.000 posetilaca i oko 2.000 aktivnih učesnika.

“Novosadsko proleće” se organizuje po 27. put i okuplja više od 230 izlagača na manifestaciji – najveće proizvođače i uvoznike cveća, sadnica lišćara, četinara i ukrasnog šiblja, kao i semenske robe, zaštitnih sredstava i prateće opreme za uređenje vrtova i enterijera, kao i proizvođače meda i zdravstveno-bezbedne hrane i rukotvorina starih zanata. Posebnu ulogu u dobroj promociji manifestacije imaju mediji koji redovno najavljuju i svakodnevno prate sva događanja na manifestaciji.

Tokom pet dana trajanja, manifestaciju poseti više od 70 hiljada zadovoljnih posetilaca, što ukazuje na veliku popularnost među građanima Novog Sada, a razlog je prijatna atmosfera koja postoji u izložbenom prostoru Spensa, uz mogućnost kupovine cveća i drugih proizvoda, učešća u kreativnim i ekološkim radionicama ili ekološkim predstavama za decu i mlade, informisanja o aktuelnim ekološkim temama na predavanjima i stučnim tribinama ili uživanja u kulturno-umetničkom programu.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *