Ekološki promoteri grada - Subotica

U Subotici počela podela tipskih posuda za odlaganje komunalnog otpada

U Subotici počela podela tipskih posuda za odlaganje komunalnog otpada
Sekretar Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj Subotice Radoslav Vukelić i direktor Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“ Subotice Slobodan Milošev u Mesnoj zajednici „Mali Radanovac“ prisustvovali su početku podele 1.641 tipske posude za odlaganje komunalnog otpada na kućne adrese građana. Nakon završetka ove akcije u gradskim mesnim zajednicama ukupno će biti podeljeno 27.788 tipskih posuda.
Radoslav Vukelić je izjavio da je akcija podele tipskih posuda za otpad rezultat dobre saradnje između subotičke lokalne samouprave i JKP „Čistoća i zelenilo“ i da veruje da će u narednim godinama ta saradnja biti još intenzivnija, na zadovoljstvo svih korisnika usluga.
Slobodan Milošev je naveo da se akcijom u MZ „Mali Radanovac“ završava dostava tipskih kanti za odlaganje komunalnog otpada u gradskim mesnim zajednicama. Kako je istakao, u gradskim mesnim zajednicama, građanima smo ukupno podelili 27.788 tipskih posuda. U prethodne tri godine, u saradnji sa Gradom Suboticom, podelili smo više tipskih posuda nego što je to učinjeno u istoriji JKP „Čistoća i zelenilo“. Pred nama je da u preostalih 18 prigradskih mesnih zajednica podelimo još 13.300 posuda, koliko ih imamo na popisu iz 2011. godine, naglasio je Milošev.
Izvor: Subotica.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *