Najave događaja

Prva prolećna “Cvetna pijaca” 07. i 08. aprila 2017. godine na platou ispred SPENSa

Ovaj petak i subotu počinje prolećni ciklus Cvetnih pijaca, koje Pokret gorana Novog Sada organizuje već četraestu godinu sa ciljem da svi Novosađani/ke i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.
I ovog puta, Cvetne pijace će imati dve izložbene celine – izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu i izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

Na prvoj ovogodišnjoj “Cvetnoj pijaci” svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti oko 70 proizvođača cveća i sadnica i 13 proizvođača meda i zdravstveno-bezbedne hrane iz organske poljoprivrede.

I ove godine ćemo se potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca.

Narednu „Cvetnu pijacu” planiramo da organizujemo 21. i 22. aprila 2017. godine.

Pozivamo sve građane i medije da posete prvu prolećnu „Cvetnu pijacu” i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije i urede svoje bašte i balkone.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *