Najave događaja

Projekt Vodni agent – Seminar u Novom Sadu

Društvo Vodna agencija iz Slovenije u okviru projekta Vodni agent Dunavske regije započinje sa ciklusom obuka za prosvetne radnike i sve zainteresovane za oblast vode sa svih aspekata.
Seminar medjunarodnog projekta Vodni agent Dunavske regije organizujemo sa Društvom učitelja Novog Sada, 24. novembra 2017. (ul. Vojvode Putnika 1) sa početkom u 8.30 časova.
Projekt Vodni agent sprovodi se u školama Novog Sada već četvrtu godinu, i ovog puta želimo da pažnju u projektu posvetimo učiteljicama/učiteljima, nastavnicima biologije, hemije, fizike, tehnike…Želimo da se u aktvnosti uključe za početak osnovne škole iz čitave Vojvodine.
Pored predstavljanja sadržaja edukativnog paketa Vodni agent, o temi vode govoriće stručnjaci koji se ovom temom bave sa stanovišta svojih naučnih disciplina a čućemo i iskustva već aktivnih osnovnih škola. Agenda je u prilogu.
Društvo vodna agencija je nedavno organizovalo i III medjunarodnu konferenciju u Ljubljani sa temom : Uticaj medjunarodne komunikacije na vodu i vodne resurse.  https://issuu.com/vodniagent/docs/zbornik_vodni_agent_2017
Pozivamo Vas da nam se pridružite 24. novembra 2017 u prostorijama Društva učitelja Novog Sada, ul. Vojvode Putnika 1.

Seminar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *