Najave događaja

Poziv za organizatore volonterskih kampova u Srbiji 2022.

Svake godine širom sveta organizuje se preko 2.000 međunarodnih volonterskih kampova. Godišnje na kampove u inostranstvu se pošalje preko 400 volontera iz Srbije, a isto toliko volontera iz najrazličitijih krajeva sveta dođe na kampove u Srbiju. Mladi istraživači Srbije imaju tridesetogodišnju tradiciju organizovanja volonterskih kampova u Srbiji. Svake godine organizujemo oko 30 volonterskih kampova u zemlji na kojima učestvuje preko 450 volontera iz zemlje i celog sveta.

Šta je volonterski kamp?
Volonterski kamp je volonterska aktivnost (najčešće) u trajanju između 4 i 15 dana tokom koje grupa volontera (5-15 učesnika) aktivno radi na rešavanju nekog problema ili potrebe lokalne zajednice.
Pročitajte više o organizovanju volonterskih kampova OVDE.
Ukoliko ste uočili problem ili potrebu u vašoj lokalnoj zajednici i smatrate da je organzovanje volonterskog kampa baš pravi način da taj problem ili potrebu rešite, onda je ovo poziv za vas.
Organizujte volonterski kamp u svojoj zajednici i okupite volontere iz cele zemlje oko specifičnog problema ili potrebe.

Način prijave
Potrebno je da nam objasnite svoju ideju i date više informacija o vama kao potencijalnom organizatoru kampa, kao i problemu ili potrebi koju ste uočili u vašoj zajednici.
Prijavljivanje se vrši popunjavanjem ovog ONLAJN FORMULARA putem koga ćete poslati OBRAZAC PREDLOGA VOLONTERSKOG KAMPA 2022

NAPOMENA: Pre popunjavanja onlajn formulara neophodno je da pažljivo pročitate i popunite Obrazac predloga volonteskog kampa. Sve prijave koje su poslate putem mejla ili na bilo koji drugi način neće biti uzete u obzir.

Rok za slanje prijava je najkasnije do 15. juna u 12h.
Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja u vezi poziva možete nam pisati na incoming@mis.org.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *