Najave događaja

Druga Novosadska cvetna pijaca

Prolećni ciklus cvetnih pijaca smo započeli i nastavljamo u istom tempu. Ovaj petak i subotu, 5. i 6. aprila organizujemo drugu Novosadsku cvetnu pijacu, u našoj organizaciji. Radno vreme događaja je:

– petak, od 8 do 19 časova

– subota, od 8 do poslepodnevnih časova.

Cilj nam je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred SPENS-a, svim našim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, proizvođači meda i hrane. Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije.

Narednu „Cvetnu pijacu” planiramo da organizujemo 12. i 13. aprila. Pozivamo sve građane/ke i medije da posete drugu prolećnu „Novosadsku cvetnu pijacu” i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije i urede svoje bašte i balkone. Stiglo nam je proleće a sa prolećem stižu i Novosadske cvetne pijace.

Takođe, možete nas pratiti i preko našeg sajta (http://pokretgorana.org.rs/), facebook stranice (https://www.facebook.com/pokretgorana/), instagram profila kao i u medijima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *