Najave događaja

Ne propustite NS Bike Weekend!

Ne propustite NS Bike Weekend! Imamo čak četiri dobra razloga za to…

Šta? Rekreativna vožnja biciklom. Kada? U subotu 17. juna, od 19 h. Gde? Start je na Sunčanom keju u Novom Sadu, kod Indeksove tribine (Jirečekova bb).

A sada, evo i zašto:
1. Hajde da se provozamo jedan krug kako bismo u našem gradu, poznatom kao gradu biciklista, dodatno promovisali vožnju dvotočkaša i učinili naš lepi Novi Sad još zelenijim i ekološki zdravijim za život.

2. Pokrenimo se – što češće vrtimo pedale, to ćemo biti u boljoj kondiciji, vitalniji, ali i raspoloženiji i srećniji.

3. Vozimo se u društvu – vožnju, zajedno sa partnerima, organizuje redakcija magazina “Lepota i zdravlje”. Dođite da se upoznamo, družimo i fotografišemo, kako bismo putem medija preneli poruku: Zašto je vožnja bicikla naš stil života?

4. Tu je i “dodatna motivacija” – pokloni naših pokrovitelja Sport Visiona – vaučer od 15.000 dinara za kupovinu bicikla ili sportske opreme, vaučer od 10.000 dinara za kupovinu dečjeg bicikla ili sportske opreme i vaučer od 5.000 dinara.
I za kraj, ali nikako najmanje važno, s obzirom na to da je tokom vožnje neophodno da se unosi dovoljno tečnosti (minimum oko 750 ml), naši partneri su se pobrinuli da za svakog učesnika ove rekreativne vožnje bude obezđeno osveženje – voda “Rosa” i “Coca-Cola”.

Kako da se prijavite?
Prijavljivanje će se obavljati pre same vožnje, u subotu 17. juna od 18.30 h, na startu (Sunčani kej, kod Indeksove tribine). Potražite pult “Lepota i zdravlje”!
Takođe, prvih deset biciklista koji nam se prijave na imejl lzakcije@gmail.com (subj ect: NS Bike Weekend), dobiće na poklon L&Z i Coca-Cola majice.

Kuda ćemo se voziti?
Start je na Sunčanom keju, kod Indeksove tribine, odakle naša povorka biciklista ide ka Radničkoj i Sutjeskoj ulici, a potom ka Bulevaru cara Lazara i Ulicama Ive Andrića i 1.300 kaplara. Nakon ove deonice rute, dolazi se do Kineske četvrti, pa do Keja, kojim se vraćamo do startne pozicije – kod Indeksove tribine, gde se i završava naša ruta.

Vožnja bi trebalo da traje oko 45 minuta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *