Najave događaja

Druga prolećna “Cvetna pijaca”

20. i 21. april 2018. godine na platou ispred SPENSa

Prolećni ciklus cvetnih pijaca smo odlično započeli i nastavljamo u istom tempu. Ovaj petak i subotu organizujemo drugu Cvetnu pijacu, koje Pokret gorana Novog Sada organizuje već petnaestu godinu sa ciljem da svi Novosađani/ke i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.

I ovog puta, Cvetne pijace će imati dve izložbene celine – izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu i izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

Na prvoj ovogodišnjoj “Cvetnoj pijaci” svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti oko 70 proizvođača cveća i sadnica i 13 proizvođača meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije.

I ove godine ćemo se potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca.

Narednu “Cvetnu pijacu” planiramo da organizujemo 27. i 28. aprila 2018. godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *