Ostalo

Čepom do osmeha – uručenje pomagala Nemanji Ćuriću

Sa radošću vas obaveštavamo, da smo danas 17.08.avgusta posetili našu prestonicu Beograd, iz jednog divnog razloga, a to je uručenje pomagala Nemanji Ćuriću.
Nemanja je poreklom iz Nove Gajdobre, opština Bačka Palanka, pravi borac, bivši sportista, koji je ostao nepokretan nakon saobraćajne nesreće u kojoj je jedva preživeo. On se svakog dana hrabro nosi sa nedaćama i smetnjama na koje nailazi, onako kako dolikuje pravom sportisti.

Iz ovog razloga smo u saradnji sa AT Crvena zvezda putem njihovog projekta Zvezdine igre, obezbedili Nemanji pomagalo, invalidska kolica. Naši prijatelji podelili su sa nama ovu radost jer zajedno možemo mnogo.

Ovo je jedan primer uspešne saradnje koja će se nastaviti jer Tim Čepom do osmeha je spreman da na Zvezdinim igrama ove sezone pokupi medalje.

Da bismo vam bolje dočarali dirljive trenutke Uručenja pomagala ovom prilikom vam šaljemo slike koje su tom prilikom napravljene.

Nemanja je 18ti osmeh,u akciji Čepom do osmeha i mi nastavljamo dalje, 08.09. Kombičep krenuće put Niša i obradovati Nedu Jovanović, jer za nas nema pauze.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *