Najave događaja

Supernatural festival 2017.

 

Nedelja 21.maj od 12 do 20 sati, Ada Huja

Nastupaju Lollobrigida, Irie FM,  Kanda Kodža i Nebojša, Nikola Vranjković kao i Dečiji hor  Čarolija i Leontina, DF hor u okviru dečijeg programa.

Karte po ceni od 600RSD u prodaji su na svim blagajnama Eventima. 10% od ukupnog prihoda svih prodatih karata Supernatural ulaže u dalje pošumljavanje Ade Huje.

Beograd, 17.05.2017. – Predstojedeg vikenda u nedelju 21. maja održava se drugi dan ovogodišnjeg Supernatural festivala na Adi Huji. Program jedanaestog po redu Supernatural festivala obedava dobru zabavu za sve uzraste. U okviru muzičkog dela festivala nastupaju dečiji hor Čarolija i Leontina, DF hor, Lollobrigida, Irie FM, Kanda, Kodža i Nebojša i Nikola Vranjković, dok de festival obeležiti i
predstavljanje autentične gastronomije Srbije i brojna dešavanja sa ciljem da podignu svest o važnosti očuvanja životne sredine i upoznaju posetioce festivala sa zdravim i ekološkim životnim stilovima.

Zelena pijaca hrane autentičnih proizvoda Srbije najvišeg kvaliteta, okupide mala poljoprivredna gazdinstva iz okoline Beograda, Velike Plane i Leskovca koji još uvek čuvaju stare sorte voda i povrda, uzgajivače autohtonih rasa domadih životinja sa Stare Planine. Pijaca de predstaviti “Slow food” koncept pristupa hrani i domade delikatese proizvedene po tradicionalnim recepturama. Deo pijace bide i otvorena kuhinja gde de renomirani majstori kuhinje pripremati gurmanske zalogaje za sve sladokusce.

Zelena zajednica ekoloških organizacija upoznade posetioce sa svim aspektima zaštite životne sredine, Welness radionice kapuere, joge, masaže, izložba lekovitog i aromatičnog bilja promovisade harmoniju duha i tela, Danube Village upoznade sve zainteresovane sa biodiverzitetom i ekoturizmom na Dunavu, dok de radionice za decu kroz zabavu i igru upoznati mališane kako se sadi lekovito bilje, lavanda,
ruzmarin, majčina dušica, zašto su važne pčele i kako da kroz veselu potragu za blagom otkriju važna znanja za zdraviju i zeleniju planetu.

Karte za festival po ceni od 600 RSD u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima, dok de na dan festivala modi da se kupe na ulazu u Supernatural park na Adi Huji po ceni od 800RSD. Na dan festivala do 14H za decu i roditelje ulaz de biti besplatan. Podsedamo i da sve karte prethodno kupljene za 23. april važe 21. maja.

Realizacija Supernatural festivala u produkciji Marsh Creative Production.

One thought on “Supernatural festival 2017.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *