Kompanije

PETROLAND EVENT CENTAR

Ako ste u potraži za modernim prostorima PETROLAND Event Centar je novoizgrađeni objekat napravljen modernog izgleda atraktivan svojim sadržajima u čijem sastavu se nalaze zanimljive vodene atrakcije, profesionalno osoblje, kuhinja koja ispunjava sve svetske standarde kao i veliki parking. Ono što Petroland izdvaja u odnosu na druge objekte sličnog sadržaja je mogućnost brzog i jednostavnog prilagođavanja prostora upravo prema Vašim potrebama, što je jedinstvena prilika da u Bačkom Petrovcu napravite događaj baš onakav kakav želite.
Iznajmljivanje sala za različite proslave ili edukativne događaje u Petroland Event Centru. Bilo da organizujete kruseve, radionice, seminare, promociju proizvoda, team building aktivnosti, proslavu Vaše firme, koktel, press događaj.
Naš prostor raspolaže sa tri sale: velika sala, mala sala i sala za sastanke.
Velika sala je pogodna za održavanje većih prezentacija, seminara, team building aktivnosti, poslovnih ili privatnih proslava ili sličnih događaja. Kapacitet sale je od 100 do 350 sedećih mesta.
Mala sala je pogodna za održavanje kurseva, radionica, team building aktivnosti, poslovnih i privatnih proslava i drugih manjih događaja. Kapacitet sale je do 40 sedećih mesta.
Sala za sastanke pogodna je za manje timove koji u reprezentativnom okruženju treba da održe fizički sastanak ili video konferenciju. Kapacitet sale za sastanke je do 16 sedećih mesta.
Učinite Vaš tim još jačim i složnijim i priuštite sebi i zaposlenima nešto čega će se zauvek sećati. Nagradite Vaše zaposlene u najvećem vodenom svetu. Paket za team bulding uključuje korišćenje zatvorenih bazena i tobogana, wellness&spa sveta, ručak ili večeru u našem food court restoranu, piće iz pool bara, kao i timske aktivnosti u zatvorenom prostoru koje će za cilj imati poboljšavanje komunikacije, poverenje i veštine saradnje između Vas i Vaših zaposlenih.
Korišćenje zatvorenih bazena i tobogana, wellness&spa sveta, usluge food court i pool bara su Vam na raspolaganju za bilo koju vrstu Vaše proslave.
U okviru našeg PETROLAND event centar se nalazi i nov a la carte restoran, koji ima svoj poseban parking i poseban ulaz nezavisno od aquaparka. U restoran Petroland možete doći i uživati u raznovrsnim ukusima internacionalne kuhinje kao i vrhunskim vinima, napravite pauzu predah od redovnih dnevnih obaveza.
Restoran Petroland je otvoren radnim danima i vikendom, trenutno radno vreme zbog epidemiološke situacije od 11 do 21 časa.
Odaberite PETROLAND za Vaše korporativne proslave !
Kada rezervišete naš prostor za bilo koju vrstu Vaših proslava, dobićete pristup čitavom spektru naših usluga koje će pomoći da efikasno organizujete svoj događaj. Rezervišite ih unapred i postaraćemo se da sve bude na svom mestu i spremno za Vas tog dana.

petroland.rs
facebook.com/aquaparkpetroland
instagram.com/aquaparkpetroland

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *