• Počinje prodaja karata za 8. Festival nauke  Prodaja karata za najveći događaja za promociju nauke i obrazovanja u regionu,
  8. Festival nauke, koji se od 4 do 7. decembra održava na tri beogradske lokacije - bivšoj RK Kluz, Studentskoj kulturnom centru i Galeriji Narodne banke Srbije, počinje u petak 14. novembra.

  Festivalske karte po, ceni od 450 dinara, mogu se kupiti na Eventim prodajnim mestima u celoj Srbiji, a tokom trajanje manifestacije, pored pomenutih prodajnih mesta tu su i lokacije dešavanja Festivala.

  Festivalska karta važi za jedan festivalski dan u RK Kluz, Studentskom kulturnom centru i Galeriji Narodne banke Srbije.
  Povlašćena cena ulaznice za grupne đačke posete iznosi 380 dinara uz rezervaciju na 011/3620-777 i 064/016-69-17 ili na adresu posete@festivalnauke.org. Zakazivanje poseta je moguće do 3. decembra u 16 časova.
  Deca do 5 godina strarosti, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu.

  Misija Festivala nauke jeste veći značaj obrazovanja u društvu, kroz zanimljive, moderne i nove metode. Sedmi Festival nauke, za četiri dana, posetilo je 27.000 ljudi, od kojih 15.000 osnovaca i srednjoškolaca iz više od 300 škola iz cele Srbije, kao i iz regiona.

  Generalni sponzor Festivala nauke je kompanija NIS koja se oslanja na naučno-tehničke aktivnosti, primenu novih tehnologija i inovacija u svim oblastima poslovanja u cilju ostvarivanja rasta i razvoja kompanije. Prijatelj manifestacije je MT:S, a sponzori i podrška Festivalu su Francuski institut, Institut Servantes, Erste banka, Bambi i Grafix.

  Vidimo se od 4 do 7. decembra!