• Zeleno novinarstvo
  Okrugli sto o zelenom novinarstvu na Sajmu i konferenciji zelene gradnje
   
  Kako najbolje ispričati priču o zelenoj gradnji i kako podstaći i navesti učesnike zelene gradnje da ispričaju ono što će da zainteresuje javnost,ali  i urednike TV i štampanih medija i natera ih  da je objave ili emituju, biće glavna tema sesije o zelenom novinarstvu u okviru manifestacije posvećene zelenoj gradnji.
  Sajam i konferencija zelene gradnje -Green building expo and conference biće održani   od 2. do 4. novembra  Beogradu u Belexpo centru u organizaciji kompanije ENERGO, a  u saradnji i partnerstvu sa Američkim Savetom zelene gradnje USGBC (United States Green Building Council)  , tvorcem vodećeg  protokola  sertifikacije LEED  (Leadership in Energy and Environmetal design).
  Učesnici  su ugledni domaći i svetski stručnjaci i kompanije iz ove oblasti, a najvažniji dogadjaj posvećen održivom razvoju zelenog građevinarstva i svih pratećih delatnosti uživa  podršku Grada Beograda i  mnogobrojnih ambasada u Srbiji.
  Okrugli sto o zelenom novinarstvu biće održan 3.novembra u 15 časova  i namenjen je novinarima i onima koji se bave marketingom, kako bi se bliže upoznali sa zelenom gradnjom, njenim sadržajem, potencijalima i najboljim modelima i kanalima za plasiranje u medijima.
  Moderator ocve sesije biće Joseph Crea, izvršni direktor za marketing i komunikacije u Američkom savetu zelene gradnje USGBC  gde radi razvoju, implementaciji i realizaciji svih komunikacionih strategija. Crea je na početku karijere bio novinar i reporter, a potom je počeo da se bavi marketingom i posato poznato ime u toj oblasti. Specijalnost su mu digitalne komunikacije za vodeće američke menadžere , kao i razvoj holisičke strategije komunikacija, što ga je uvrstilo u svetski TOP PR.
   
   
  Prijava - registracija za sve novinare koji su zainteresovani da učestvuju na predavanju o Zelenom novinarstu vrši se putem maila koljensic@greenbuildingexpo.rs do 26.10.2016.


Povratak na početnu stranu