• Građani uputili zahvalnicu „Komunalcu“ za dobro obavljen posao
  •  

  • Vrbas, 23.12.2016 – Stanari zgrade u Ulici Maršala Tita 70 A u Vrbasu poslali su zahvalnicu radnicima JKP „Komunalac“ zbog efikasno obavljenog posla u neposrednoj blizini svoje višespratnice.

    U dvorištu ove zgrade, ali i na zelenim površinama obližnjih stambenih blokova, problem su stvarale sadnice sibirksog bresta koje su nenamenski posađene pre više godina. Stabla su predstavljala opasnost za prolaznike, objekte i vozila.

    Zbog profesionalne intervencije potkresivanja stabala koju su obavile ekipe „Zelenila“, stanari zgrade u Maršala Tita 70 A uputili su pismo zahvalnosti JKP „Komunalac“. „Želimo da vas upoznamo sa ljubaznošću i susretljivošću radnika „Komunalca“ na terenu, koje ovom prilikom pohvaljujemo kao građani i korisnici vaših usluga. Ovo smatramo primerom dobrog interaktivnog odnosa građana i javnih službi koji treba da bude podsticaj za sve druge segmente komunalnih i drugih usluga s jedne, i poštovanja i izmirivanja obaveza građana s druge strane, naravno, sve u cilju opšteg dobra društva“, navodi se u zahvalnici Skupštine zgrade.

    U JKP „Komunalac“ kažu da je dužnost preduzeća da brine o bezbednosti svojih sugrađana.

    „Ovu vrstu poslova svakako obavljamo pred zimsku sezonu. Drago nam je što smo, na samom kraju godine kada se sumiraju rezultati, dobili priznanje za profesionalno obavljen posao. Svakodnevno pristižu zahtevi za razne intervencije, a mi smo najzahvalniji kada se ispoštuju procedure. Građani koji imaju bilo kakav problem kada je u pitanju održavanje zelenih površina, najpre treba da se obrate Odeljenju za inspekcijske poslove opštinske uprave jer mi te zadatke izvršavamo po njihovim nalozima i prioritetima“, saopštavaju u PJ „Čistoća“ i dodaju da su priznanja samo podsticaj za još bolji rad.

 

Povratak na početnu stranu