• Godišnja skupština PU "Međunarodni transport" i Truck business fair-tbf 2016
  • U petak 09.12.2016. godine u SAVA CENTRU u Beogradu, održaće se XVI Godišnja Skupština PU "Međunarodni transport" koju će, kao i do sada, tradicionalno pratiti manifestacija TRUCK BUSINESS FAIR. Ovim putem Vas pozivamo da budete naši dragi gosti i posetite sajam komercijalnih partnera, upoznate se kroz prezentacije u Radnom delu sa novinama u oblasti transporta i iskoristite priliku i uzmete učešće u panel diskusiji na kojoj će se diskutovati o najaktuelnijoj situaciji u transportu. Koristimo ovu priliku da pozovemo sve komercijalne partnere prevoznika da uzmu učešće na manifestaciji TRUCK BUSINESS FAIR 2016 – TBF16 koja podrazumeva komercijalno predstavljanje firmi čija je delatnost direktno ili indirektno vezana za drumski transport.

    Sigurni smo da je učešće na TBF16 dobra prilika da svoju firmu predstavite pred velikim brojem srpskih transportnih preduzeća. Dosadašnje iskustvo govori da Skupštinu Udruženja i TBF poseti preko 800 naših članova. Takođe, i ove godine poziv za Skupštinu i TBF16 dobiće i naše kolege iz regiona pa se očekuje i značajan broj prevoznika iz ovih zemalja.

    Ispod možete pronaći prijavu, pozivnicu kao i raspored štandova. Učešće na TBF16 obezbeđujete popunjavanjem prijave i slanjem iste najkasnije do petka, 11.11.2016. i uplatom kotizacije. Pravo zadržavanja izbora štanda zavisi isključivo od dana uplate kotizacije.

    Poziv i prijava:
    http://www.pumedtrans.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2314:tbf2016&catid=36:dogodilo-se&Itemid=135

Povratak na početnu stranu