• Treća prolećna “Cvetna pijaca”


  24. i 25. aprila 2015. godine na platou ispred SPENSa

  Ovaj petak i subotu nastavljamo sa prolećnim ciklusom Cvetnih pijaca, koje Pokret gorana Novog Sada organizuje već dvanaestu godinu sa ciljem da svi Novosađani/ke i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova. Ovog petka subote će posetioci same Cvetne pijace imati prilke da uživaju u šarenom platou i da deo tog šarenila ponesu kući jer imaju prilike da kupe cveće, sadnice i opremu za hortikulturu, kao med ili zdravstveno-bezbednu hranu po povoljnim cenama.

  I ovog puta, Cvetne pijace će imati dve izložbene celine – izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu i izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

  Na trećoj ovogodišnjoj “Cvetnoj pijaci” svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti oko 80 proizvođača cveća i sadnica, 14 proizvođača meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

  Ovog petka subote će posetioci same Cvetne pijace imati prilke da uživaju u šarenom platou i da deo tog šarenila ponesu kući jer imaju prilike da kupe cveće, sadnice i opremu za hortikulturu, kao med ili zdravstveno-bezbednu hranu po povoljnim cenama.

  Narednu „Cvetnu pijacu” planiramo da organizujemo 08. i 09. maja 2015. godine.

  Pozivamo sve građane i medije da posete treću prolećnu „Cvetnu pijacu”!