• Treća jesenja “Cvetna pijaca”
  30.septembar i 01. oktobar 2016. godine na platou ispred SPENSa

  U petak i subotu, 30.septembra i 01. oktobra će se održati treća Cvetna pijaca u jesenjem ciklusu. Cvetne pijace se održavaju na platou ispred SPC "Vojvodina". I ovog puta, Cvetne pijace će imati dve izložbene celine – izložbu cveća i sadnica i izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane. Pokret gorana Novog Sada organizuje Cvetne pijace već trinaestu godinu sa ciljem da svi Novosađani/ke i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.

  Na trećoj jesenjoj “Cvetnoj pijaci” svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti proizvođači cveća i sadnica i proizvođači meda i zdravstveno-bezbedne hrane iz organske poljoprivrede.

  I ove godine ćemo se potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca.

  Narednu „Cvetnu pijacu” planiramo da organizujemo 7. i 8.oktobra 2016. godine, koja će ujedno biti i poslednja Cvetna pijaca u ovom jesenjem ciklusu.

  Pozivamo sve građane i medije da posete treću jesenju „Cvetnu pijacu” i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije i urede svoje bašte i balkone.

Povratak na početnu stranu