• Simpozijum Udruženja endoskopskih hirurga Srbije
 • Prvi Simpozijum Udruženja endoskopskih hirurga Srbije (UEHS) sa temom Minimalno invazivna hirurgija u Srbiji danas biće održan u petak 2. decembra 2016. godine u hotelu Metropol, u Beogradu.

  Specijalni gost UEHS biće predsednik Evropskog udruženja za endoskopsku hirurgiju (EAES), prof. dr Eduardo Targarona, koji će i održati uvodno predavanje. Cilj prvog simpozijuma UEHS je predstavljanje dosadašnjih rezultata i utvrđivanje preseka trenutnog stanja u svim oblastima minimalno invazivne hirurgije u Srbiji, kao i planiranje i utvrđivanje daljih pravaca razvoja kako ove oblasti hirurgije, tako i samog Udruženja.

  Tokom jednodnevnog simpozijuma biće održano 20 predavanja iz laparoskopske, minimalno invazivne hirurgije trbušnog zida, ginekološke, urološke, endokrine, pedijatrijske i torakalne minimalno invazivne hirurgije, kao i anestezije.

  Misija UEHS je da unapredi kvalitet lečenja pacijenata u Republici Srbiji kroz zajednički rad i razmenu iskustava, edukaciju i praćenje najsavremenijih saznanja iz oblasti gastrointestinalne, endoskopske i drugih grana minimalno invazivne hirurgije.

  Vise na:
  http://uehs.org.rs/sr/2016/09/20/1-simpozijum-udruzenja-endoskopskih-hirurga-srbije/ • Povratak na početnu stranu