• RENEXPO u Sarajevu
  RENEXPO u Sarajevu - rok za registraciju za konferencije ističe za dva dana!‏

  ostalo je nešto manje od mesec dana do realizacije Prvog međunarodnog sajam i konferencija o obnovljviim izvorima energije i energetskoj efikasnosti RENEXPO® BiH koji će u Sarajevu tokom 5. i 6. novembra okupiti investitore, donosioce odluka, predstavnike ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovne rukovodioce iz energetskih i sektora obnovljvih izvora energije. Sa ciljem promovisanja koncepta energetski efikasne gradnje i korišćenja obnovljivih izvora energije uopšte, uz predstavljanje izazova, ali i tržišnih potencijala ovog regiona, dvodnevni događaj će povezati renomirane stručnjake na lokalnom i međunarodnom nivo. Implementacija projekata koji bi omogućili racionalniju potrošnju energenata i doprineli povećanju energetske efikasnosti u objektima javne namene i kolektivnog stanovanja, kao i kod ulične rasvete uz postizanje značajne finansijske uštede, pokretač je privrede i prilika za otvaranje novih radnih mesta uz celokupno pokretanje ekonomije.

  U ova dva dana predstaviće se čak 70 izlagača iz tri oblasti:

  § Energetska efikasnost u industriji, građevinarstvu i javnom sektoru (sa akcentom na energetski efikasnu uličnu rasvetu)
  § Hidroenergija
  § Biogas i biomasa (drvna)

  Pored sajma na koji zainteresovani mogu doći potpuno besplatno jednostavnim REGISTROVANJEM na našem sajtu, organizujemo i sledeće konferencije:

  § Konferencija o energetskoj efikasnosti - besplatna, potrebna je registracija
  § Konferencija o hidroenergiji - 30 EUR (do 10. oktobra)
  § Konferencija o biogasu - 30 EUR (do 10. oktobra)
  § Konferencija o biomasi - 30 EUR (do 10. oktobra)

  * Nakon isteka ovog perioda cena se uvećava i iznosiće 40 EUR. Postoje popusti za grupnu kupovinu ovih kotizacija.

  REGISTRACIJA ZA KONFERENCIJE

  Pored sajma i konferencija, partner RENEXPO događaja Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH po prvi put će ponuditi i potpuno nov koncept diskusije o relevantnim temama - Speakers Corner o energetskoj efikasnosti. Pogledajte saopštenje na linku: Speakers Corner

  Za više informacija posetite sajt www.renecpo-bih.com ili nas kontaktirajte direktno info@reeco.rs

  REGISTRACIJA ZA PRESS AKREDITACIJE - obavezna je za sve predstavnike medija!