• Prva jesenja “Cvetna pijaca”  18. i 19. septembra 2015. godine na platou ispred SPENSa


  U petak počinje jesenji ciklus Cvetnih pijaca, koje Pokret gorana Novog Sada organizuje već dvanaestu godinu sa ciljem da svi Novosađani/ke i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.

  I ovog puta, Cvetne pijace će imati nekoliko izložbenih celina – izložbu cveća i sadnica, izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane i izložbu starih i umetničkih zanata.

  Na prvoj jesenjoj “Cvetnoj pijaci” svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti proizvođači cveća i sadnica, proizvođači meda i zdravstvno-bezbedne hrane iz organske poljoprivrede i izlagači starih i umetničkih zanata.

  I ove godine ćemo se potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca.

  Narednu „Cvetnu pijacu” planiramo da organizujemo 25. i 26. septembra 2015. godine.

  Pozivamo sve građane i medije da posete prvu jesenju „Cvetnu pijacu” i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije i urede svoje bašte i balkone.