• Program za podršku infrastrukturi u oblasti zaštite zivotne sredine (EISP)

  Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine organizuje radionicu u okviru „Programa za podršku infrastrukturi u oblasti zaštite životne sredine (EISP)“ koji finansira Švedska razvojna agencija za međunarodnu saradnju (SIDA), na temu:

  Učešće privatnog sektora u finasiranju zaštite životne sredine u Republici Srbiji koja će biti održana u ponedeljak, 8. avgusta 2016 .godine sa početkom u 9,30 časova u Privrednoj komori Srbije,Resavska 15, velika sala u prizemlju (agenda u prilogu).

  Cilj skupa je predstavljanje Vodiča za učešće privatnog sektora u finansiranju zaštite životne sredine, kao i diskusija o mogućnostima, modelima i izazovima učešća privatnog sektora (javno- privatno partnerstvo) u oblasti upravljanja otpadom i vodama.

  Nakon uvodnog izlaganja dr Stane BOŽOVIĆ, državnog sekretara Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i Marka ČADEŽA predsednika Privredne komore Srbije, uslediće dva stručna predavanja a zatim diskusija svih zainteresovanih učesnika. Očekuje se da će rezultat radionice biti predlog preporuka za izradu najboljih rešenja za Republiku Srbiju.

  Pozivamo vas da uzmete aktivno učešće na ovom događaju i podelite vaša znanja, iskustva iz lokalnih samouprava , kompanija i date najbolje preporuke.

  Molimo da prijavu učešća potvrdite elektronskim putem, najkasnije do petka 5. avgusta 2016. godine do kraja radnog vremena kontakt osobi: Siniša Mitrović sinisa.mitrovic@pks.rs, tel.066/875 10 12.


  POGLEDAJTE AGENDU