• Cvetne manifestacije Pokreta gorana Novog Sada - Jesenje “Cvetne pijace”  Približava nam se i septembar i đaci uskoro kreću u školu, pa tako sa dolaskom septembra i Pokret gorana Novog Sada priprema jesenji ciklus Cvetnih pijaca. Ovo je trinaesta godina kako Pokret gorana Novog Sada organizuje Cvetne pijace, sa ciljem da svi Novosađani/ke i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.

  I ovog puta, planiramo da Cvetne pijace imaju nekoliko izložbenih celina – izložbu cveća i sadnica, izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane i izložbu starih i umetničkih zanata.

  Planirani termini održavanja „Cvetnih pijaca” za jesen 2016. godine su:


  I „Cvetna pijaca“ - 16 - 17.09.2016.
  II „Cvetna pijaca“ - 23 - 24.09. 2016.
  III „Cvetna pijaca“ - 30.09 - 01.10.2016.
  IV „Cvetna pijaca“ - 07 - 08.10.2016. godine.

  I ove godine ćemo se potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca.

  Takođe, u pripremi je i 13. „Novosadska jesen“ koja će se održati od 18. do 22.oktobra na prvom spratu SPC "Vojvodina". Ove godine pored tri stalne izložbene celine pripremićemo i izložbenu celinu koja će biti posvećena proizvodnji organske hrane i proizvoda.

Povratak na početnu stranu