• Ovogodišnja „Brand leader award 2015“ nagrada dodeljena JP Vojvodinašume    Novi Sad, 02. oktobar 2015. - Ovogodišnja „Brand Leader Award 2015“ nagrada dodeljena je JP Vojvodinašume kao lideru u očuvanju i upravljanju zaštićenim prirodnim dobrima i u razvoju lovnog turizma u Jugoistočnoj Evropi.

    U Sava Centru održana je 5. Biznis konferencija "SEET 2015" u okviru koje je Marti Takač, direktoriki JP Vojvodinašume dodeljena ova prestižna nagrada koja se poslednjih 12 godina dodeljuje liderima iz svojih oblasti delovanja i koji svojim radom postavljaju nove standarde i unapređuju tržište.

    JP Vojvodinašume kao najveći korisnik šuma i šumskog zemljišta u AP Vojvodini od samog osnivanja veliki značaj daje zaštiti životne sredine. Kao upravljač najznačajnijih zaštićenih područja poslednjih godina je uložilo velike napore i konkretne aktivnosti na uređivanju sistema zaštite životne sredine. Sa svojim lovištima i savremenim lovačkim kućama za smeštaj turista, uzgajalištima divljači i stručnim kadrovima, predstavlja lovno-privredni subjekat u AP Vojvodini i Republici Srbiji, a time i neizostavni činilac u planiranju ukupnog razvoja lovstva.