• BIZIT - Transformacija poslovanja • U novembru biće održana konferencija Bizit- najuticajniji poslovno-informatički događaj u regionu.

  Konferencija će biti održana 2. i 3. novembra u Klubu poslanika u Beogradu. Korisnici IT tehnologija će imati priliku da vide šta je novo u svetu tehnologije, koja poslovna rešenja izabrati i kako ih primeniti u poslovanju. • Bizit, najuticajniji poslovno-informatički događaj u regionu, će po treći put okupiti najveće stručnjake u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija. Konferencija će biti održana 2. i 3. novembra u Klubu poslanika u Beogradu. Korisnici IT tehnologija će imati priliku da vide šta je novo u svetu tehnologije, koja poslovna rešenja izabrati i kako ih primeniti u poslovanju. Detaljnije

  Nakon svečanog otvaranja, prvi dan konferencije biće posvećen savremenom poslovanju uz primenu cloud tehnologija. Biće reči o racionalnosti izmeštanja informatičke infrastrukture u cloud, o čuvenom pitanju bezbednosti podataka i kako se zaštititi od eventualnih napada.

  Akcenat drugog dana programa biće na upravljanju projektima i upravljanju poslovnim procesima. Digitalna transformacija poslovanja, izbor i implementacija ERP-a, odnosno CRM-a su neizbežne promene koje se od kompanije očekuju u promenljivom poslovnom okruženju. Program drugog dana nastavljamo osvrtom na medije i njihovu transformaciju, a biće reči i o veoma aktuelnoj temi obrazovanja i zapošljavanja u ITC oblasti.

  Pored predavanja, u planu je i održavanje radionica tokom oba dana konferencije. Svaka radionica je zasebna celina, pa posetioci mogu da prisustvuju jednoj ili više radionica, u zavisnosti od interesovanja.

  Izuzetna prilika pruža se i startup projektima da se predstave u poslovnom svetu u foajeu Kluba poslanika slikom, tekstom i video materijalima.

  Prilika za razmenu iskustava sa kolegama iz drugih firmi i mogućnost zakazivanja sastanka predstavnika ITC industrije i korisnika - Match Making daje posebnu vrednost Bizit konferenciji.

  Celokupan događaj pratiće srpski i regionalni mediji.

  Prikaz vrhunskih tehnologija za unapređenje poslovanja, povezivanje vodećih ICT kompanija i privrednih subjekata uz „korzo“ startup projekata i zanimljive radionice čini Bizit konferenciju jedinstvenom u regionu. Ne propustite priliku da budete deo nje!

  Više na http://bizit.rs/


Povratak na početnu stranu