• Nedelju 26. april rezervišite za Supernatural festival na Adi Huji!


  Deveti Supernatural festival biće održan 26. aprila u Supernatural parku na Adi Huji, sa početkom u 12h.

  Kao najveći ekološki događaj u Srbiji, Supernatural okuplja više hiljada ljudi i neguje koncept dnevnog festivala. Posetioci imaju priliku da se druže, steknu nova znanja iz ekologije i zaštite životne sredine, uživajući u dnevnom svetlu i prirodi. Pored ekološkog i edukativnog programa, na Supernatural festivalu ljubitelji prirode biće u prilici da uživaju i u bogatom dečijem i muzičkom programu.

  Supernatural festival će tačno u podne tradicionalno otvoriti dečiji hor Čarolija, a nakon njih po prvi put nastupiće mladi bend Pakleni Ribnikari, kao i hor Dečijeg kulturnog centra Beograd. Od 14 časova u nastavku muzičkog programa nastupaće sastavi Ničim izazvan, Artan Lili, Zemlja gruva i Braća Burazeri.

  Ulazinica za deveti Supernatural festival ove godine je račun iz određenih beogradskih Maxi ili Tempo prodavnica na kome su zaokruženi kupljeni Supernatural proizvodi. Kupovina dva Supernatural čaja po ceni od ukupno 400 dinara ili Supernatural čaj i Supernatural med po ceni od ukupno 550 dinara omogućava besplatan ulaz na festival za jednog posetioca.

  Spisak Maxi i Tempo prodavnica u kojima se prodaju Supernatural proizvodi dostupan je na sajtu www.supernatural.rs i fejsbuk stranicama www.facebook.com/supernaturalfestival, www.facebook.com/Maxi.Srbija i www.facebook.com/Tempo.Srbija

  Redovna cena ulaznice na dan održavanja Supernatural festivala iznosi 600 dinara, dok je program do 14 časova kao i svake godine, besplatan.

  Mesto održavanja festivala, Supernatural park, nastao je na nekadašnjoj divljoj deponiji šuta, koju je Supernatural u saradnji sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine, Opštinom Palilula, podrškom ostalih relevantnih institucija i partnera iz biznisa transformisao u centar za promociju životne sredine, edukaciju i kulturu. Projekat je Evropska asocijacija za informisanje o lokalnom razvoju i zaštitu životne sredine za Evropsku Uniju (AEIDL, www.aeidl.eu) izabrala je kao jedan od 25 najuspešnijih u Evropi.

  Realizaciju projekta finansijski je podržala ambasada Kraljevine Norveške u Beogradu.

  Na raspolaganju za sve dodatne informacije Vam je PR Supernatural festivala Zorana Minčić (kontakt telefon: 0638683926).