• Bliži se 25. Novosadsko proleće


  Od 17. do 21. marta ove godine, održaće se 25. NOVOSADSKO PROLEĆE - jedna od najvećih ekoloških, privrednih i turističkih manifestacija u našoj zemlji, koju organizuje Pokret gorana Novog Sada.

  25. „Novosadsko proleće“ će imati 3 izložbene celine:

  1. izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu
  2. izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane
  3. izložbu suvenira i proizvoda starih i umetničkih zanata.

  „Novosadsko proleće“ se organizuje po 25. put, a ovako dugu tradiciju dugujemo pre svega odličnoj saradnji sa jedne strane sa više od 250 izlagača na manifestaciji - najvećim proizvođačima i uvoznicima cveća, sadnica lišćara, četinara i ukrasnog šiblja, kao i semenske robe, zaštitnih sredstava i prateće opreme za uređenje vrtova i enterijera, kao i proizvođačima meda i zdravstveno-bezbedne hrane i rukotvorina starih zanata. Posebnu zahvalnost dugujemo medijima koji redovno najavljuju i svakodnevno prate sva događanja na manifestaciji.

  Najveća zasluga za to što je „Novosadsko proleće“ postalo omiljena manifestacija Novosađana/ki sa velikim turističkim i privrednim značajem za Novi Sad, sa više od 70 hiljada zadovoljnih posetilaca tokom pet dana trajanja manifestacije, pripada svakako pozitivnoj energiji koja se razmenjuje između organizatora, donatora, medija, izlagača i samih posetilaca koji redovno dolaze svake godine da uživaju u predivnom izložbenom prostoru, kupe cveće i druge proizvode, učestvuju u kreativnim i ekološkim radionicama ili ekološkim predstavama za decu i mlade, informišu se o aktuelnim ekološkim temama na predavanjima i stučnim tribinama ili uživaju u kulturno-umetničkom programu i lepoti cvetnih aranžmana tokom takmičenja u aranžiranju cveća.

  Svojom funkcionalnošću, SPC „Vojvodina” se dokazao kao zanimljiv prostor za održavanje ovakve manifestacije, a veliki broj sala i tehnička opremljenost, garantuju predstavljanje po najvišim standardima.