• Zajednička saradnja Fondacije Novak Đoković i kompanije Unilever Beograd    CIF OČISTIO REKONSTRUISANI VRTIĆ "GALEB"

    Beograd, 21. avgust 2014 - Kampanja "Cif čisti Srbiju" završena je čišćenjem renoviranog vrtića “Galeb” u Petrovcu na Mlavi, jednom od teško oštećenih predškolskih ustanova u majskim poplavama. Fondacija Novak Đoković sanirala je vrtić sredstvima iz donacija, a nakon završenih građevinskih radova Cif tim kompanije Unilever, u protekla dva dana, očistio je više od 800 m2 površine.

    Početkom septembra oko 350 mališana iz ovog kraja ponovo će krenuti u obdanište u kome su, zahvaljujući zajedničkoj saradnji Fondacije i kompanije Unilever, a uz pomoć proizvoda Cif, temeljno očišćeni podovi, staklene površine, grejna tela, stepenište, kuhinjske prostorije, kao i toaleti u čitavom objektu.

    „U skladu sa našom misijom društveno odgovornog poslovanja koju realizujemo širom sveta, odlučili smo da usmerimo kampanju „Cif čisti Srbiju“ ka onima kojima je najpotrebnija, našim najmlađima. Zadovoljstvo nam je da smo zajedno sa Fondacijom Novak Đoković učestvovali na saniranju i čišćenju vrtića „Galeb“, rekao je Ljubomir Milošević, direktor kompanije Unilever Beograd d.o.o. i naglasio da je ovo odličan primer uspešne saradnje koja za cilj ima stvaranje kvalitetnih uslova boravka za našu decu koja su za nas zaista najveće blago.

    Kompanija Unilever Beograd uručila je vrtiću i donaciju Cif proizvoda za narednih godinu dana namenjenu pre svega održavanju higijene i zdravlja mališana. Informacije o radovima na čišćenju, kao i o svim ostalim detaljima kampanje “Cif čisti Srbiju” dostupne su na web sajtu www.cifcistisrbiju.rs, kao i na FB stani Cif čisti Srbiju.