• Sekopak nastavlja kampanju „Zelena tačka. Bitna stvar!“ i poziva potrošače da se odgovorno odnose prema životnoj sredini birajući proizvode sa ovim simbolom
    Beograd, 19. jun 2014. godine – Kompanija Sekopak i ovog vikenda nastavlja kampanju, pod nazivom “Zelena tačka. Bitna stvar!” u cilju šire edukacije građana o ovom simbolu, koji se može videti na ambalaži velikog broja proizvoda. Sekopak apeluje na potrošače da pri kupovini daju prednost proizvodima sa „Zelenom tačkom“, istovremeno želeći da motiviše kompanije da se odgovorno ponašaju prema otpadu koji nastaje upotrebom njihovih proizvoda i na taj način doprinesu očuvanju životne sredine.

    Kampanja „Zelena tačka. Bitna stvar!“ nastavlja se tokom predstojećeg vikenda, 21-22. juna, kada će u Roda Megamarketu Beograd, u ulici Đorđa Stanojevića 35, potrošači moći direktno od Sekopakovih promotera da se detaljnije informišu na koji način mogu svakog dana da postupaju odgovorno prema životnoj sredini, kao i da za svaki kupljeni proizvod sa „Zelenom tačkom“ dobiju na poklon magnet za frižider sa junacima kampanje.

    Kompanija Mercator-S se vodi ekološki odgovornim poslovanjem i posvećena je očuvanju životne sredine i kroz plaćanje naknade za zbrinjavanje svog ambalažnog otpada, pa tako i na proizvodima svoje Trgovačke marke ima „Zelenu tačku“.