• Projektovanje i upravljanje zelenim radnim prostorima


  Savet zelene gradnje Srbije Vas ovom prilikom obaveštava o organizaciji predavanja iz kategorije Obrazovnog programa Saveta zelene gradnje Srbije pod nazivom,

  Projektovanje i upravljanje zelenim radnim prostorima - Creating and Managing Greener Workspaces

  Kako stvoriti zeleni radni prostor i kako njime upravljati?

  Efikasnost zaposlenih ključni je resurs svakog biznisa i ne moze se unaprediti bez stvaranja stimulativnog i zdravog radnog okruzenja – saznajte zašto, i naučite kako to da učinite! Ovo je mozda najaktuelnija tema u zelenoj gradnji i fokus je brojnih delatnosti - projektovanje, uređenje, opremanje, unapređenje postojećih prostora, investiranje, razvoj poslovanja, upravljanje objektima, itd. Radionica o zelenim radnim prostorima deo je međunarodne obrazovne platforme Evropske mreze zelene gradnje i kao takva, odrzava se već u 15 zemalja Evrope. Radionicu vodi g-din Boris Popovski, sertifikovan trener u oblastima komunikacije, javnih nastupa i razvoja malih i srednjih preduzeća. Predavanje Projektovanje i upravljanje zelenim radnim prostorima - Creating and Managing Greener Workspaces, ulazi u ukupno bodovanje za sticanje sertifikata Zelenog profesionalca Saveta.

  Radionica će biti odrzana u četvrtak, 12. juna 2014. godine. Za više detalja posetite sajt Saveta zelene gradnje Srbije:
  http://www.serbiagbc.org/rs/edukacija/75/Stvaranje-i-upravljanje-zelenim-radnim-prostorom/